dannie

Sådetså.

Lådresan

Publicerad 2008-11-30 21:48:59 i Babbel,

Den sista resan jag och AJTen gjorde tillsammans var till det fantastiska varuhuset Jula för att inhandla en gästsäng åt min hustomte och andra övernattningsgäster. Sen visade sig att kvaliteten på Julas extrasäng inte uppfyllde den höga standarden som Tekoppen kräver. Så i helgen skulle extrasängen återlämnas, men nu när AJTen inte ingår i min familj längre fick den stora lådan färdas på annat sätt. Som tur var hade jag bästaste Andréan på besök som kunde assistera under det som nu kallas för lådresan. Bildbevis följer:


Nilsson står och väntar med lådan.


Andersson fular sig på bussen. Vi valde dessutom att åka buss på lördag förmiddag helgen efter löning. Smart... Vi hade funderingar på att ställa upp sängen på Vasaplan och vila oss lite innan nästa buss, men vi bangade.


Assistenten visar musklerna.


Äntligen framme!

Och slutet på denna rörande saga:

Pengarna tillbaka, kom senare att spenderas på Frasses och Schlagerbaren.

Bye bye AJTen

Publicerad 2008-11-27 20:57:20 i Babbel,

Så här såg det ut när AJTen flyttade till sydligare breddgrader:Må förbannelsen nu vara bruten, annars köper jag en SUV. Sådetså!

Inredningsblogg igen

Publicerad 2008-11-27 20:56:11 i Babbel,


Här sitter jag i min nya vita datorhörna och ser svår ut. Med på bilden även den beryktade Macan samt ett par jeans, för det är väl sånt man har i sin datorhörna? Det känns lite som att sitta i en djungel, men jag tänker att jag matar min växter med koldioxid medans jag sitter och facebooknördar mig. Imorrn kommer Andréan, tjihoo! Tekoppen är städad, den blänker nästan. Jag kan om jag vill!

Jag har inget kul att skriva

Publicerad 2008-11-25 17:05:42 i Babbel,

just nu, men jag jobbar på det. Mitt jobb består nu av att skriva ut en miljon papper och tack vare att skrivaren är ganska slö så har jag en del dödtid. Den tiden spenderas mestadels på diverse bloggar och andra intressanta saker på internätet. Så jag jobbar på inspirationen till några nya inlägg, ett kan möjligtvis innehålla en bild på den förra statsminister, vi får väl se. Klart slut.

Bilen är såld!

Publicerad 2008-11-20 19:54:53 i Babbel,

Denna jädra bil alltså, jag har nothing but bad luck med den, och det gällde dess försäljning också. Lägger ut annonsen på Blocket, två sekunder senare ringer snubben från Eskiltuna och vill ha den för ett skambud och idioten jag säger ja. Sen ringer norrlänningen och bjuder mer än dubbla, men då är det ju försent att ångra sig tyvärr. Känner mig lurad. Men men, it's only money. Oj vad jag blev svengelsk nu då. Men nu är vraket såld, sådetså! Eller vi får väl se om jag får in några pengar imorrn, annars kanske jag kan få ta det bättre budet. Slutsats: Det borde finnas kurser hur man säljer saker på Blocket, klart slut.

Men spänning väntar kring hörnet:

Publicerad 2008-11-13 21:00:42 i Babbel,

- pjamasparty med Anngelica och Canelle imorrn
- första IKSU-besöket på länge
- bus och tok med töser på lördag
- Andréabesök om några veckor, yeah!
- Mamma och pappa om ytterliggare några veckor
- Maaaaaauuuuuiiii om lite mer än en månad.

Brist på bloggning

Publicerad 2008-11-13 20:58:48 i Babbel,

för jag har inget roligt att förtälja. Har varit på kurs i Stockholm, roligast var att träffa Pelle och prata skit med honom. Annars var det också trevligt att sova på hotell, få mat serverad morgon, middag och kväll. Sen har jag träffat Linnea som åkte på samma plan som jag till Norrland, det var också trevligt. Mötet resulterade i skjuts till Vindeln dagen efter, very nice. Sen har två dagar på jobbet följt, börjar komma in i rutinerna med samåkning och fikapauser. Fast imorrn återvänder jag och chefen till skogen, ett besök i Malå är inbokat. Roligare än så är det inte nu. Klart slut.

Careful what you whish for...

Publicerad 2008-11-08 17:44:21 i Babbel,

Systern har efterfrågat bilder på min boning, aka tekoppen. Den visar inte just nu upp sig från sin bästa sida, men men.

Hallen:

Liten men naggande god. Fick stå inne på badrummet för att få med hela.

Kök:

Plats för en kock utan assistent.

Matsal:

Ja, mysigt helt enkelt.

Vardagsrummet:

Med delar av mitt Lycksele-liv utspritt på golvet.

Sovrummet:

Jag har ju iallafall bäddat sängen. Delar säng med min stora kärlek Macan. Ibland äter jag även mellanmål här, därav clementinskalet. Här ser man även balkongdörren, men där ute är det mörkt och hösttråkigt, så ingen bild på det. Sen finns det ju ett badrum också:

Lilla kontoret inklämt i bild. Det finns golv och tak också, förstås. På badrummet har jag en inneboende som kommer från paradiset:

Hootie!

Det var allt. En annan gång kanske jag har städat stället. Jag lovar om någon vill komma på besök så städar jag tekoppen. Det kan se riktigt trevligt ut då. Gästrummet blåses upp och placeras i vardagsrummet. Det blir nästan frukost på sängen eftersom köket är tre steg ifrån sängen.

Sitter på bussen hem från obygden

Publicerad 2008-11-07 17:19:08 i Babbel,

MMS

Sitter på bussen hem från obygden för sista gången. Långtråkigt, ipoden ligger i bagageutrymmet, damtidningen utläst för länge sedan och tusen mil kvar till Ume. Är sugen på after work öl, kanske uppenbarar det sig ett gäng öl i kylen hemma?

Dagens humorinriktning: Kiss och bajs

Publicerad 2008-11-06 18:35:53 i Babbel,

eller nått. Tog en tur upp mot Norrbotten och passerade två spännande platser. Plats nummer ett:


Åkte tyvärr inte in på vägen, hade varit spännande att se var den ledde.

Plats nummer två:


Detta ställe besökte jag dock. Linbanan var stängd, trist. En häpnadsväckande dag, helt enkelt.

och oturen fortsätter...

Publicerad 2008-11-04 17:18:11 i Babbel,

Idag på väg mellan bestånden kändes det väldigt halkigt och högljutt i bilen. Hmm, tänkte jag och körde lite till, men efter 100 meter gick det inte längre. Stanna, gå ut, punka på bakdäcket. Jahaja, just my luck.... Fram med domkraftern, hissa upp bilen, fick av däcket. Sen tänkte jag en snabb tanke om hur dumt det skulle vara om det var punka på reservdäcket också, hehe. Då hade det blivit klurigt då. Fram med reservdäcket och vad var det på det??? Trummvirvel... PUNKA. Tjihoo, varför denna ständiga otur med bilar? Fick ringa Simon som hämtade ett däck på Bilbolaget och körde de 6 milen ut till mig i obygden medan jag satt i bilen och löste Svensk Damtidnings korsord.

Jag tänker om och om igen: Tre dagar kvar på jobbet här, sen ska jag köra så lite bil som möjligt. Ajten ska säljas till någon meckunnig alternativt skrotas och jag ska cykla eller åka buss resten av mitt liv. Sådetså. Klart slut.

En vecka kvar

Publicerad 2008-11-02 17:55:48 i Babbel,

i Lycksele, very nice. Ska bli såå skönt att bo i tekoppen på heltid, slippa ha fältkläder och kängor varje dag och kunna gå på iksu lite oftare. Måste ju träna upp mig lite innan Maui, det ryktas om många surflektioner. Nåja, helgen har varit lugn, mycket tevetittande, eller teveknarkande som Lasse hade sagt. Och och och, sex and the city filmen, lika bra nu som i somras på bion. Fick mig att minnas tillbaka till en mycket trevlig kväll med flickorna, det måste vi göra om många andra gånger! Nu ska jag strax åka till Lycksele för sista gången på länge. Tyvärr, eftersom bilen är lite krasslig får jag ta bussen, men det är ju också nice, tillber klimatgudarna lite.

Puss och kram!

Ett år

Publicerad 2008-11-01 17:50:24 i Babbel,

har jag idag bott i tekoppen och mycket har hunnit hända. Eller mycket och mycket, en del iallafall. Jag har för första gången i mitt liv bott själv och trivs ganska bra med det. Visserligen saknar jag rummisarna ibland, men ingen äter min mat, jag kan sitta på lilla kontoret så länge jag vill, många fördelar. Sen försvann ju en idiot ur mitt liv och det har tagit upp mycket av min tid det senaste året. Men nu känns det ganska bra och jag har lärt känna mig själv på kuppen. Sak nummer tre är att jag har tagit examen och allt vad det innebär. Jobbat fem månader i Lycksele och ska på måndag börja på det nya jobbet. Fått en bil som bara kostar mig pengar, så de senaste fem månaderna har inte resulterat i särskilt mycket pengar tyvärr.

Jaja, slut på nostalgin, nu börjar nästa år i tekoppen. Vi får väl se hur länge jag stannar här, har jobb fram till 31 december 2009, men man vet aldrig. Jag väntar med spänning!

Om

Min profilbild

dannie

En skånsk tös i Norrland, jobbar med skog men gillar bäst att vara med bästa sambon och finaste dottern!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela