dannie

Sådetså.

Erkännande

Publicerad 2008-06-29 19:08:38 i Babbel,

Jag har tittat på SATC hela dagen. Från det att jag tvättat klart tills nu, och jag tittar fortfarande. Jag tog visserligen en liten paus för en stund sen för att njuta lite av solen på balkongen. Men abstinensen blev för stor så jag gick in och satte på dvdn igen. Jag är beroende...

Macan har slagit sig.

Publicerad 2008-06-29 18:25:52 i Babbel,

En av mina största kärlekar har gjort illa sig och jag vet inte hur jag ska åtgärda detta.Superlim känns riskabelt, det är som ett hål under och jag vill inte hälla superlim i min älsklings inandöme. Ett plåster kanske?

Jaja, för övrigt har tekoppen agerat hotell i helgen. Allra bästaste Fridolinus har kinesat här och räddat mig från en tråkig helg i en sommardöd universitetsstad. Men nu åker jag tillbaka till obygden för en veckas jobb, sen är det semester, tjihoo!

Konsumobservation

Publicerad 2008-06-27 19:47:37 i Babbel,

Konsum, Ålidhem, igår eftermiddag. En liten tant framför mig i kön köper en rulle hushållspapper (jag visste inte ens att de sålde hushållspapper i enpack) och två jättepaket smörgåsrån. Lite suspekt. Undrar om hon äter mängder med rån men delar varje ruta hushållspapper i mängder av småbitar? Bara en liten observation.

Semester

Publicerad 2008-06-27 12:56:22 i Babbel,

vankas det snart, och vad är bättre än att fara till familj och vänner i Skåne då? Så nästa lördag styr jag kosan söderut och stannar i två veckor. Ska bara träla extra hårt i veckan så jag förtjänar det. See you there!

Grattis till mig

Publicerad 2008-06-27 12:50:00 i Babbel,

Varje gång jag klarat en tenta eller en kurs har jag fått köpa en present till mig själv som en liten belöning. Det började när jag på fjärde eller femte försöket klarade marktentan, då kändes det verkligen som jag hade förtjänat en belöning. Så nu när jag fixat ex-jobbet så krävdes en lite större belöning, nämligen:Mer än 2000 minuters njutning, haha!

Söndag, igen...

Publicerad 2008-06-22 20:56:45 i Babbel,

Och jag sitter och gör mig redo för att dra till inlandet igen. Det försenade midsommarfirandet var nice. Minigolfspel, god middag, ösregn, sällskapsspel (som jag för övrigt vann tre gånger av tre, lite skryt bara) och liten busrunda på stan med bästasta Fridolinus och grabbar.

Nu blir det tydligen regn i två dagar, och sen blir det väl stup och mygg resten av dagarna. Men snart är det semester, och det är ju alltid trevligt. En vecka i Skåne med syskonbarnsmys, slapp på stranden och grillmat tills det sprutar ur öronen. Sådetså!

Midsommar

Publicerad 2008-06-20 11:43:35 i Babbel,

och det spöregnar. Tur att jag skjutit upp firandet en dag och sitter hemma och ugglar idag. Imorrn bär det återigen av till Ö-vik för lite bus. Funderar på att hitta en midsommaröppen butik och hyra mig lite filmer och roa mig med ikväll. Lite tragiskt att sitta hemma ensammen på midsommar, men så blir det när man bor långt ifrån sina vänner. Funderade ett kort tag på att resa till Dalarna och vara med systern (som har namnsdag idag, hurra!) och systerdöttrarna, men det var för långt. Så, alone it is. Sådetså!

Examenspresent

Publicerad 2008-06-19 22:23:16 i Babbel,

till mig från mig själv beställdes idag. En viss rosa och svart skolåda väntas vänta på mig när jag kommer tillbaka till civilisationen nästa vecka. Spännande värre. Fy fan vad jag är bra!

Lite skogisnörderi

Publicerad 2008-06-18 17:58:05 i Babbel,

Alltså en bildkavakad som beskriver den senaste veckan i inlandet. Let's begin...


Again, bloggen vill inte vända bilder. Men en ticka i sladdrigaste versionen. Ingen aning om vad det är.Det gäller att hitta bra groddplatser, och på lite sumpmark vad passar bättre än en gammal tallstubbe?Någon har en sned nacke i skogen... Detta släpades över myrmarken av mig för att visas upp för jobbarkompisen som i sin tur sedan släpade hem det till dottern som önskade ett renhorn... Undrar om hon ser skillnad?En av de mer vådliga delikatesserna i skogen.Tallticka med tillhörande skogsinvånare. Tro nu inte att det är den enda myggan i skogen...Ännu en fiffig groddplats.En ticka som heter duga. Årsringsborren är 25 cm...

Jaha, det var det det. Måste jag säga att jag har ett helt okej jobb?

Bildtorka

Publicerad 2008-06-18 17:46:20 i Babbel,

blev det i Ö-vik. Endast en bild finns som bevis på att jag var i grannstan förra helgen, men det är inte vilken bild som helst.Detta är den kända pepparmackan som jag inte åt till lunch, utan det gjorde Frida. Bara en liten tugga i min mun så behöver brandkåren komma.

Fridolinusbus

Publicerad 2008-06-14 22:05:45 i Babbel,

i Ö-vik är det nu. Och tydligen är det öltorka så jag får skriva fort. Jobbet i metropolen Lycksele är lååångtråkigt, så så fort de 40 timmarna är över drar jag till kusten. Och just denna helgen passade jag på att hänga på Frida till Ö-vik för fotbollstittande, rosévin och bus. Två av tre är avklarade, plus loppisfyndande, så nu drar vi på bus.

Söndag

Publicerad 2008-06-08 16:42:47 i Babbel,

och jag är uttråkad. Sitter och väntar på att degen ska jäsa, vilket måste klassas som något av det mest spännande i världen. Och har dessutom varit sugen på det färdigbakade brödet sen innan jag började bakandet. Så vad ska man göra under tiden? Städa gjorde jag igår, likaså omorganisering i städskåpet och storleksarrangering av böcker i bokhyllan. Vilken attans tur att Grey's går i repris på söndag eftermiddag så jag kan fördriva iallafall en timme. Det är ju ingen nyhet att jag är teveberoende och just nu är teven min bästis. Ännu ett inlägg som kan arkiveras under Intressebokens anteckningar.

Inredningsblogg

Publicerad 2008-06-06 20:07:28 i Babbel,

blir det idag. Har varit händig och äntligen inhandlat de sista ramarna jag behövde för att komplettera min konstvägg. Fyra av sex tavlor är av makarna Wright, tjusiga va? Ja, som vanligt vägrar bloggen att vända bilder, nån som vet hur man gör?Men vrid huvudet eller datorn så kan bilden beskådas i sin fulla prakt. Nu blir det Chicken Tikka Masala.

Nationaldag

Publicerad 2008-06-06 10:53:57 i Babbel,

Ska firas genom att tvätta kläder, städa kanske och möjligtvis en tur på cykeln till stora affären. Mer spännande än så blir det nog inte. Sådetså!

Inlandet...

Publicerad 2008-06-06 10:52:41 i Babbel,

Det är där jag bor numera, eller fyra-fem dagar i veckan iallafall. I en lägenhet som numera får under namnet paradlägenheten som minst sagt är spartanskt inredd. Jobbet är nice, trevliga kollogor som följer med mig ut i skogen så risken för att bli uppäten av en nalle är minskad. Hitills har jag sett en ren och en huggorm och en rotvälta som såg ut som en björn.Två workbuddies i solen i Lycksele.

Om

Min profilbild

dannie

En skånsk tös i Norrland, jobbar med skog men gillar bäst att vara med bästa sambon och finaste dottern!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela