dannie

Sådetså.

snart påsk...

Publicerad 2007-03-28 18:26:33 i Allmänt,

Ny kurs, nya vetenskapliga artiklar att läsa... Börjar bli ganska bra på att sålla vad som är värt att läsa. Men snart är det påsklov så då får jag lite ledigt från pluggandet. Helst innan dess ska jag ha klurat ut ett ex-jobb, så jag får nog sätta igång med det... Ush, krav och sånt, inget kul. Bostadsletandet går också trögt, fast jag har bestämt mig för att skaffa mig en roomie dock, en jag tycker väldigt mycket om... Tänkte att det kunde vara lite ekonomiskt att istället för att betala cirka 8000 i hyra sammanlagt för två lägenheter kan vi ju betala lite mindre för en eftersom vi i princip ändå bor hos varandra. Klokt va? Fast jag ska inte bli vuxen och det läskiga ordet som börjar på s och slutar på ambo. Nej nej nej, det tar vi sen.

I Skåne har jag flera saker på g. Ska klippa mig hos favvo-Lulle, åka till Köpendanmark med syster-yster, kanske träffa prinsessan, ha kalas och träffa släkten, och en massa annat så klart. Nu ska jag äta en delikat middag bestående av fiskbullar och lingonsylt. Sen ska jag skriva ex-jobbsansökan. Tjipp!

ännu en...

Publicerad 2007-03-12 15:14:03 i Allmänt,

inlämningsuppgift på denna roliga kurs... Men det är den sista, tjihoo! Hinner nog inte med fler innan fredag. Läsa cirka 50 sidor för att sedan skriva ihop 3-4 sidor innan 15.00 imorrn, yes! Sen göra en redovisning, diskutera det vi skrivit och redovisa ett projektarbete, och allt detta denna veckan. Tur att jag inte har något vidare liv, det hade inte varit tid med det. Men tid att skriva strunt här har jag tydligen. Men jag är ju såååå less på att läsa vetenskapliga artiklar. Måste förresten också hitta på nått bra ex-jobb, nån som har nått? Vegetationshistoria hade varit roligt kanske?

Vissa saker börjar ordna upp sig, tog en lättnads suck förra veckan. Men andra saker är fortfarande frågetecken. Vad ska jag göra i sommar? Verkar inte bli nått på Holmen, så nu behöver jag nått annat. Får bli nästa vecka när jag jobbat färdigt med kursen. Men jag vill ju vara ledig och ligga på stranden hela sommaren, får man inte det? Sen behöver jag nånstans att bo i höst. Ska säga upp prinsesskollektivet denna veckan, ledsamt men sant. Nån gång får man bli vuxen och bo själv. I värsta fall får jag flytta in hos sötisen, vore inte helt hemskt. Men så vuxen ska jag nog vänta med att bli.

Nä, nu får jag läsa lite så jag har tid att fira sötisen som fyller år ikväll. Tjipp och hej!

Dannie

utmaning...

Publicerad 2007-03-11 15:39:43 i Allmänt,

Prinsessan har utmanat mig...

REGLER: Bloggare som blir utmanade ska skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange dessa regler. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Jag känner inte så många som har bloggar, räknas myspace?
Nåja...

1. Jag lyckades döda ett bonsaiträd på mindre än 1 vecka

2. Jag äter som en vänsterhänt men är högerhänt (stavas det verkligen så?)

3. Jag tycker att alla borde äta nyttig mat, men tycker väldigt mycket om skumma saker som fiskbullar och burkravioli

4. Jag har mitt tilltalsnamn som andranamn

5. Mina två yttersta tår är lika långa

6. Jag tycker det är roligt att titta på days of our lives. Speciellt med två veckors mellanrum för man kan ändå följa handlingen. Sådetså!

Jag utmanar: Anngelica, Jessie, teamvolym-gänget. Sen känner jag inte fler bloggare, hoppas jag inte får tre års otur. Anngelica gick inte, så det blev bara två.

Puss och hej!

busigt...

Publicerad 2007-03-06 11:32:03 i Allmänt,

Skolkar lite från grupparbetet, men jag blev så sugen på att skriva lite... Hoppas inte Ylva kommer och upptäcker mig. Men det är så tråkigt att skriva det hundrade arbetet på denna kursen. Orkar helt enkelt inte. Nåt spännande händer det inte direkt, har inte fått svar på mina frågor än... Kanske nästa vecka förhoppningsvis. Nu får jag nog inte skolka mer, tillbaka till gruppen.

Tjipp!

Om

Min profilbild

dannie

En skånsk tös i Norrland, jobbar med skog men gillar bäst att vara med bästa sambon och finaste dottern!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela