dannie

Sådetså.

Borttappad

Publicerad 2009-10-30 13:41:38 i Babbel,

Var är min gröna moleskinebok? Den har försvunnit. I den skriver jag ner saker jag önskar mig, saker jag vill ge bort till mina nära och kära, idéer jag får när jag läser massa bloggar. Den är ljusgrön. I helgen ska jag finkamma lägenheten efter den. Och nu när jag skulle hämta en bild på hur den ser ut så hittade jag en utmärkt present till någon, det vill säga en idé som borde skrivas in i min moleskinebok. Attans.

Omedvetet

Publicerad 2009-10-30 10:13:16 i Babbel,

kanske jag längtar lite efter fredagsmys? Dagens första extrakt från vårt kartsystem döpte jag till

Bergnäs ska den heta. En kopp kaffe till.

Kvällning i Vindeln

Publicerad 2009-10-29 15:57:18 i Babbel,

Dagens utsikt:

Hemkommen från det södra hemmet till det norra hemmet. Här är det snäppet kallare, ingen snö. Men igår var jag i Saxnäs som ligger mot Klimpfjäll till och där var det en del snö. Jag kände automatiskt nej tack, jag väntar gärna några veckor till. Jag tog några enstaka bilder i Skånelandet, de kommer upp i helgen kanske?

Yeah!

Publicerad 2009-10-15 20:17:58 i Babbel,

Imorrn åker jag till Skåne för lite semester, jippi! Hitills har jag planerat in Allemanut på söndag, date med Helena nån dag, leka med syskonbarn och hänga med familjen. Och ett besök på IKEA så klart!

Jag har

Publicerad 2009-10-10 19:52:39 i Babbel,

lite tråkigt så här på lördagskvällen. Så jag har lagt till lite länkar till bloggar jag gillar. Sådetså. Det kommer väl fler, för jag läser ganska många bloggar. Klart slut.

Värsta kändisarna!

Publicerad 2009-10-10 18:51:20 i Babbel,Inte illa för tre av 1100 deltagare att komma med i Utemagasinet... Det enda som krävdes var en stickning och tre tyllkjolar! Dessutom har jag kommit på hur man vänder bilder i Macans fotoautomat. Dubbelt tjihoo!

OMG!

Publicerad 2009-10-04 14:57:23 i Babbel,

Jag var på myrorna igår här i Umeå och såg världens finaste soffa. Tresits med trädmönstrat tyg. Ganska mycket 70-tal. Tur för min plånbok att jag:
a. Bor på 29 kvadrat och absolut inte har plats med en tresitssoffa
b. att den redan var såld.

Har förresten anmält intresse för en ny lägenhet på Berghem, Terrängvägen. Den vill jag gärna ha. Större och billigare, finns det en bättre kombo?

Lillördag

Publicerad 2009-10-02 09:16:18 i Babbel,

I lillördags var jag och mina flickkollegor på underhållning. Klungan på Idun, OMG. Alla MNK-fans måste se. Jag skrattade så jag grät och fick magknip.

Mitt jobb i bilder

Publicerad 2009-10-02 09:09:38 i Babbel,

Jag har ju bekant världens bästa jobb. Det är inte så att jag alltid känner det, men på dagar då jag knappt för arslet ur bilen påminner jag mig själv om att det är det.


Ibland klättrar man upp för ett berg och vips så ser man halva Västerbotten.


Ibland ser det lite väl skött ut.


En liten påminnelse om att jag inte är ensam i skogen. Inte för att jag någonsin glömmer det...


Fin liten paus någon annanstans.


Jag borde nog ha högre lön.


En liten linbana i skogen. Eller VÄRLDENS längsta linbana? Nästa år ska jag banne mig åka åbäket!


Eftersom vi åker Västerbotten runt så sightseear vi ibland också. Detta är Sorseles kyrkogård, här vill jag bo när jag är död. Bli tallmat.

Sällskap i Malåskogarna. Varje dag.


Mmm, faktiskt bara en punka för mig denna sommaren. Alla oljetråg och andra viktiga bilkomponenter klarade sig. Här är jag ungefär en timme norr om Skellefteå... Det tog en och en halv timme att köra till Skeå och som tur var fick jag däcket lagat där och slapp snigla mig i 80 till Umeå.


Vissa dagar har jag sällskap i skogen. Här hittade jag skogsmulle. Klok som h*n är sportade h*n modeplagget varselväst så här i jakttider.


Mmm, skogsporr sysslar vi också med. Planerare visar oss favoritställen. Vissa, eller väldigt många, likheter med min fejjanbild.

Nu är det slut, tut. Nu måste jag jobba. Eller jag har fortfarande dötid så det kanske blir nått inlägg till.

Back at the office

Publicerad 2009-10-02 08:16:44 i Babbel,

Och jag sitter och väntar på att hämta hem massa information som jag ska jobba med idag. Minusgrader imorse, burr burr. Fast bilfärden hit var vacker, i Rödå låg molnen som slöjor och alla träd är så höstfina. Oj, nu blev det nästan lite poetiskt. Men man måste ju njuta så länge det är ljust när jag åker till jobbet.

Förresten så försvann min cykel i måndags. Något a-hole beslutade att h*n behövde min coopcykel bättre än jag och ryckte den ur cykelstället utanför busstationen. Så nu behöver jag en ny järnhäst. Eller en bil är vad jag behöver egentligen, men det känns bättre att köpa en cykel. Borde häcka på blocket istället för bloggen.

Lite bilder kanske?


Storfångst i Gunnarn!


Mmm, nått att suga på.


En liten, liten rumpa. Lite knottrig dock.


Hm, hur gick detta till?


Morgonkvist i Sandsjönäs.

Klart slut. Nu kommer det kanske ett inlägg till om mitt jobb. Kanske.

Om

Min profilbild

dannie

En skånsk tös i Norrland, jobbar med skog men gillar bäst att vara med bästa sambon och finaste dottern!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela