dannie

Sådetså.

Badsäsongen börjar om mindre än fem månader

Publicerad 2008-07-26 16:27:27 i Babbel,

för mig iallafall. Så nu måste det tas i med hårdhandskarna. Chokladintaget måste radikalt minskas, och det ska göras nu! Magen has to go helt enkelt. Så jag tänkte om jag skriver det här så kanske det faktist händer. Ska bara äta min lantchipspåse först, sen så. Sådetså!

Bärsäsongen har börjat

Publicerad 2008-07-26 11:39:26 i Babbel,

Lite uppdatering från den senaste veckan. Tilbaka till jobbet med brak. Min jobbarkompis R tyckte att det var lagom att börja jobba klockan sex och eftersom vrålåket fortfarande är på verkstan så var det bara att hänga på. Tisdag var tillägnad skitskogar medan onsdag bjöd på lite mer njutning för skogsögonen. Jag fick även tillfälle att besöka metropolen Norsjö och passade på att prata lite med lokalbefolkningen. Eller rättare sagt så pratade det lokala fyllot utan näsben med mig. Needless to say förstod jag i princip inget av det han sa. Nicka och le helt enkelt.

Bärplockarna har också börjat invadera Lappland. Alla i minibussar och iklädda varselkläder. Funderade på att upplysa det muntra gänget om att jakten börjar först om någon månad eller så, men dom var så fina alla i orange. Jag bestämde mig dock för att konkurrera lite med dem och plockade en liter blåbär och fem hjortron. Inte liter alltså utan fem stycken bär.

Vekckan har också bjudit på lite djursightnings. En dag stod jag tio meter från en stor ren. Eftersom jag aldrig har på mig mina glasögon på mig i skogen så fick jag stirra lite innan jag insåg vad det var. Men jag och Rudy stod och tittade på varandra en stund innan han/hon lunkade vidare. Sen sågs resten av familjen ren från bilens trygga famn, en liten älgfamilj med mamma och tvillingbarnen samt en mosad orm på vägen (just the way I like them). Och förstås en miljon mygg, flugor och bromsar, men dom ser jag ju varje vecka. Jag och R såg även en hel renperuk liggandes på vägen, mycket mystiskt.

Nu ska jag ta mig en sväng på gula faran ner till stan. Tidningen påstod att det var världens rea fortfarande, så jag får se vad de har att erbjuda min tunna plånbok. Tjipp och hej!

Jepp

Publicerad 2008-07-20 11:09:35 i Babbel,

Jag har tagit lite semester från bloggen, men imorrn är det tillbaka till verkligheten och då kanske detta tas tag i igen. På semestern har jag:

- bränt benen och (udda) delar av ryggen
- haft badpremiär i havet
- shoppat en höst/vinterklänning, så nu måste jag bli bjuden på fest så jag kan använda den
- hälsat på mormor i Strandhem twice
- återuppväckt min karriär som nanny for a week
- varit på IKEA tre gånger
- hälsat på i toppen av Turning Torso
- fiesta i Bara
- firat tioåringen med skattjakt och grillning
- viktigast av allt: sett SATC med tre fina flickor

Och igår ansökte jag om ett litet lån i världens bästa bank, BoD (Bank of Dad) och köpte mig en liten flygbiljett till paradiset. Så, 19 december, Maui, here I come!

En liten olycka

Publicerad 2008-07-07 18:18:43 i Babbel,

skedde i onsdags. Men examenspresent är inte längre i det skick som jag fick den i. Vad är chansen att man får möte på en liten grusväg mellan Åmsele och Lycksele? Och dessutom på ett krön så man måste tvärnita? Inte så stor, men men. Här fölljer resultatet:Attans säger jag bara.

Om

Min profilbild

dannie

En skånsk tös i Norrland, jobbar med skog men gillar bäst att vara med bästa sambon och finaste dottern!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela