dannie

Sådetså.

Första och sista

Publicerad 2006-10-27 16:21:15 i Allmänt,

distanskursen jag läser har avslutats idag....  Det var banne mig ingen bra grej, förutom sista veckan. Att inte behöva gå till skolan utan att bara sitta hemma och tokläsa hela tiden är ingen bra idé.  Inte godkänd på någon del av tentan, ajaj. Pluggdisciplinen var inte den bästa om man säger så. Lite distraktioner kanske?

Imorrn ska jag åka iväg med flygplanet, spännande! Hoppas det inte blåser så tokigt då...  En vecka i  det stora landet i öster, ska bli trevligt. Saknar dock pojken ganska rejält, men jag ska nog klara det tills nästa söndag, det ska nog gå.

Nu ska jag städa mammas bil lite så jag kan lämna tillbaka den med gott samvete.

Tjipp och hej!

Lördag

Publicerad 2006-10-14 19:31:51 i Allmänt,

och jag har gjort massor idag. Varit och myst med mullebarnen, pluggat en massa och nu ska jag till Fridan och partaja lite. Måste göra minst lika mycket imorrn, men jag ska vara klar 17.10 för då kommer någon med flyget från Stockholm.

Jag vill inte bli en sån som alltid måste snacka om pojken. Men just nu är allt rosa moln och fluff och då vill man inget annat. Speciellt när han inte är här... Men jag låter det gå fram tills jag kommer hem från USA, sen ska jag vara stor och inte fjortis längre. Man måste ta hand om sina kompisar också, annars står man där en dag utan vare sig pojke eller kompisar, och det vill man ju inte.

Imorrn ska jag träffa Lenan, det ska bli kul. Det sedvanliga förhöret som jag fått några gånger dom senaste veckorna antar jag komma. Nu ska jag cykla till Frida innan det blir natten.


Pussar till alla som vill!

Dannie

Oförskämt

Publicerad 2006-10-09 14:21:32 i Allmänt,

... bra mår jag just nu. Det mesta verkar gå bra just nu, små rosa moln svävar runt mitt huvud. Hade den bästa dagen på länge igår, det kändes helt underbart! I lördags gifte sig L med sin D och dom var så söta. jag och några till fick äran att servera och vara med på festen. Det är den första av mina vänner som gifter sig, man får sig en tankeställare. Var är jag om två år när jag är lika gammal som L? Inte för att jag har ett stort behov av att gifta mig, men men.

Nu måste jag verkligen få tummen ur och skriva lite till skolan istället för här. Så det ska jag göra. NU.

Dannie

Om

Min profilbild

dannie

En skånsk tös i Norrland, jobbar med skog men gillar bäst att vara med bästa sambon och finaste dottern!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela