dannie

Sådetså.

26-årslöften

Publicerad 2008-03-19 15:35:16 i Allmänt,

Ska starta mitt nya liv och vad passar då bättre än lite nyårslöften. Eftersom nyår har passerat så blir det födelsedagslöften. Detta ska jag lova:
1. Skriva klart ex-jobbet
2. Sluta dricka massa sprit. Notera "massa", alltså jag får dricka måttliga mängder vid passande tillfällen.
3.Inte prata en massa strunt med människor jag inte känner när jag är på lyset, men om punkt två uppfylls så ska det nog inte hända mer.
4. Hålla bättre i mina pengar.
5. Anstränga mig mer när jag söker jobb.
6. Sluta vara tidsoptimist.
7. Rensa ut bland allt mitt skräp.
8. Plugga istället för att titta på tv jämt.
9. Sluta älta saker.

Det skulle ju vara finfint med tio saker, men nu tog hjärnan slut. Måste duscha, äta och hinna med allt annat innan bussen går, jobbar på punkt 6.

Tjipp!

Min nya hobby...

Publicerad 2008-03-19 15:21:20 i Allmänt,

 För skadeglädje är väl den enda rätta glädjen? Fortsättning följer... Varje morgon jag tittar ut från mitt utkikstorn så står det minst en bil som fått lapp, förstår inte varför folk inte lär sig att p-lisan/nissen bor här.
image19

tillbaka...

Publicerad 2008-03-19 13:28:42 i Allmänt,

Ojojoj, vilken bloggtorka. Anledningen är ju självklar, han som numera går under namnet idioten. Har så mycket i mitt huvud, men försöker sluta älta så jag ska inte babbla om det. Men det kanske kommer, vem vet? Jaja, nu tar jag a vacation from my problems och drar ner till Skåne. På listan står besök hos Lulle, träffa Maria och Helena, ha kalas, kramas med syskonbarn, bli kramad av mamma och pappa och träffa Bethbästivärlden. Sen avslutas det hela med en helg i Örebro hos bästaste Andréan. Blir nog bra, så när jag kommer tillbaka till Norrland känns det hela kanske lite bättre.

I sommar blir det troligtvis Västerbotten för hela slanten. Har ett jobb på lut hos den statliga skogsägaren, kan bli trevligt! Nu ska det packas, ringas samtal och titta på allt vad teven har att erbjuda tills bussen går mot flygplanet.

Tjipp!

Om

Min profilbild

dannie

En skånsk tös i Norrland, jobbar med skog men gillar bäst att vara med bästa sambon och finaste dottern!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela