dannie

Sådetså.

Bye bye Wilbur

Publicerad 2010-05-27 18:41:04 i Babbel,


Nu ska jag och Wilbur åka en sista tur, sen ska han lämnas in på bilfirman för värdering. Men nästa vecka får jag förhoppningsvis hans efterträdare, Fabian. Buhu först, sen jippi. Sådetså.

Är det för mycket begärt?

Publicerad 2010-05-21 17:29:23 i Babbel,

Att solstolen jag hittade i ett soprum för flera år sen inte går sönder?

Nu har jag ju inget att sitta på. Eller jag kan ju sitta på bänken, men stolen var ju skönare. Fast snart börjar stora utflyttningen från mitt område, det vill säga när alla students ska flytta, så då ska jag hänga i soprummet och se om jag kan göra några fynd.

Vad ogillade du som barn

Publicerad 2010-05-21 17:22:30 i Babbel,

som du gillar nu?

Jag ogillade då men gillar nu:
-kaffe
-bönor och linser
-Avokado

Gillade som barn, ogillar nu:
-Te med ofantliga mängder socker i
-Centimetertjockt lager av Lätt&Lagom på mackan
-Fluff

Ogillade då, ogillar nu:
-Sega råttor
-Ärtsoppa
-Lakrits

Gillade då, gillar nu:
-Apelsinchoklad
-Sparrissoppa
-Pannkakor

Yeah!

Publicerad 2010-05-21 15:25:01 i Babbel,Skoskavet var inte borta, men det gick bra ändå. Compeed och leukoplast, mina bästa vänner. Jag vann inte, men jag tyckte det gick bra för att ha tränat tre gånger och nyfrisk från en förkylning. Tjejmilen nästa!

Världens dyraste skoskav

Publicerad 2010-05-16 22:23:58 i Babbel,

Ja, hur går det med de nya, magiska sulorna? Tack bra, jag får inte ont i fotleden som tidigare, känns väldigt bra. Jo, förutom att jag fått världens skoskav eftersom man kommer upp lite i skorna. Så igår när jag gick en lång runda fick jag så mycket skav att jag fick ta av skorna och gå barfota hem. En stor blåsa på ena foten och en blottad häl på andra. Väl hemma plåstrade jag om mig själv och for på stan i flipflop. Ikväll tänkte jag att jag kan ta en lugn promenad hem till E och hämta min lånecykel och det kändes okej till en början. Ont ska med ont fördrivas heter det väl? Men hemma hos E kände jag att det gjorde lite ont, men jag tittade inte. Cykel hem, skönt, men väl hemma ser jag att jag nu har två avskavda hälar. Oooooooooooh så skönt det kommer att bli att duscha imorrn. Ingen bild kommer ackompanjera detta inlägg, hoppas alla uppskattar det.

Så, nu har jag fått gnälla lite, nu ska jag sova. Känns säkert bättre imorrn. God natt!

Ledig dag

Publicerad 2010-05-13 18:01:16 i Babbel,

Tack Jesus för detta, eller Christer som jag som liten trodde stod bakom denna dag. Eftersom jag i söndags verkade dra på mig världens förkylning efter min springtur har dagen spenderats inomhus. Wilbur är upplagd på Blocket, verkar kanske ha lagt in den lite väl dyrt för än har ingen ringt. Men det kanske kommer?

Annars sitter jag och funderar på hur framtiden ska te sig. Men så kom jag på att jag har ju svaret, bara att ställa frågorna:

Vinnaren är:

Publicerad 2010-05-04 13:24:04 i Babbel,


kort nummer 3! Jag fick lägga en utslagsröst och eftersom Knäckehäxan paxat paddan så fick det bli denna. Vet inte om jag skulle stå ut med en gäddskalle i två år. Idag ska det beställas.

Tjejmilen, here I come

Publicerad 2010-05-02 20:31:43 i Babbel,

Jag har idag inlett träningen inför tjejmilen. Tre kilometer intervaller, jag var DÖD efteråt. Men, man måste ju börja nånstans. Dessutom passade det på att hagla samtidigt. Skönt att löpa med pärlsocker i fejan.

Valborg!

Publicerad 2010-05-01 16:42:46 i Babbel,


Vissa svårigheter med att tända elden verkade ha uppstått, kanske berodde det på att man kastat på ganska många färska julgranar i kombination med fuktigt väder. Men rök blev det, och stora flammor när dom kastade på bensin. Spännande.


Campus gräsmatta hade förvandlats till en stor lerpöl. Men vissa var mer optimistiska än andra med avseende på outfit. Ovan ett klart exempel. Ska ju tillägga att det var tre plusgrader också, utöver survädret. Sen var det en stor andel conversedojjor också. Själv hade jag gore tex dojjor, bra val. Möjligen hade fodrade gummistövlar varit ett ännu bättre val.


Sen kom Vindelns finest, Deportees, och då glömdes lerpölen bort lätt. Mycket bra, måste nog införskaffa deras nya skiva asap.

Efter lerpölsdansandet följde jag med fröken H till hennes vänner där vi hade lite disco till gamla godingar såso Vanilla Ice, Macarena och Troll. Dansandet gav mersmak och några insisterade på att vi skulle gå på krogen Krogen. Så vi gick dit och det var verkligen över förväntan. Dom hade piffat till stället och det kändes inte längre som en källarskrubb. Musiken var för det mesta bra och jag fick dansat hela natten lång. I mina gore tex dojjor, läckert...

Idag är det då maj och jag vaknade upp som en 16-åring, det vill säga halv två.

Om

Min profilbild

dannie

En skånsk tös i Norrland, jobbar med skog men gillar bäst att vara med bästa sambon och finaste dottern!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela