dannie

Sådetså.

Insikter

Publicerad 2011-10-03 17:08:00 i Babbel,

Jag insåg i helgen att vi flyttar om fyra veckor. Ojojoj, så spännande. När vi köpte huset så var det ju jättelänge kvar tills vi skulle få flytta in, och den långa tiden blev en månad längre då herren som nu bor där behövde lite extra tid i finhuset. Bra för oss eftersom vi då hann sälja lägenheten och slippa allt för mycket dubbelboende. Men nu är det alltså fyra veckor kvar, några flyttlådor står redan i uthuset och väntar på oss.

Huset är i princip redo för att flyttas in i, ingen renovering behövs. Men man vill ju sätta sin egen prägel på det och det ska bli så spännande att göra just det. Det jag är mest sugen på är att ta bort den gråa tapeten i mathörnan samt göra något i sovrummet där det även är gråaktiga tapeter. Men vad ska man ha istället?Kommentarer

Postat av: betto!

Publicerad 2011-10-04 21:31:19

...alltså grått Dannie.... känner igen det där med grått, gärna med fettfläckar. Kanske kan randigt regnbågsfärgat vara något, eller cerisrosa?själv har vi ju valt "champinjon", som tydligen är mycket gulare än vad jag nånsin upplevt, och "romans", bara för att vara sådär gulligt puttinuttiga....Puss!

Postat av: Helena

Publicerad 2011-10-09 22:10:34

Grönt är alltid fint! Och skogigt!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dannie

En skånsk tös i Norrland, jobbar med skog men gillar bäst att vara med bästa sambon och finaste dottern!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela