dannie

Sådetså.

Grilläventyr

Publicerad 2010-08-26 22:16:22 i Babbel,


Två glada, men döda fiskar inhandlades.


Kocken var glad.


Tipset från fiskhandlaren löd: "Ta så mycket salt som du tror och ta sedan lika mycket till".


Aborren och makrillen fastklämda, redo för grillen.


Nu var det inte så glada miner längre. För att inte hålla fiskarna på halster längre så la vi dem på grillen.




Tadaa! Och det blev gott, jajamensan!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-08-27 00:06:10

Aloha! Vilken festmåltid! Det är trevligt med glada kockar. Här lagar vår medhavda kock god mat till oss nästan varje dag. Ibland är vi på utflykt och provar något annat smarrigt som någon lokal kock tillagat. Puss o kram på er från oss på Maui.

Postat av: Linda Andersson

Publicerad 2010-09-21 20:37:40

Nu vill jag ha mera från Umeå! Ni grillar väl inte fiskar dagarna i ända?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dannie

En skånsk tös i Norrland, jobbar med skog men gillar bäst att vara med bästa sambon och finaste dottern!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela