dannie

Sådetså.

Jessie, nu bloggar jag!

Publicerad 2008-09-25 19:26:30 i Babbel,

Sitter på kontoret och funderar lite. Har jobbat klart för idag och undvek för jag-vet-inte-vilken-dag-i-ordningen att bli uppäten av björn. Det närmsta jag kom var ett gäng tjäderpullor som stod på vägen när jag kom med folkracebilen. Hade ju tänkt lägga upp lite schyssta bilder från skogen, men jag har ingen kamerasladd, så det får bli en annan dag helt enkelt.

Idag fyller lilla stora Sofia 12, inte illa. Ringde henne precis, men hon hörde inte vem det var. Gissade på Jessie och sedan mormor Ruth, borde nästan ta tillbaka presenterna, men jag har så svårt att komma i storlek 164, speciellt i jeanskjol, så hon får väl behålla grejorna. Och polkagrisarna har hon säkert redan tryckt i sig.

Nu ska jag gå hem och avjnuta en delikat middag bestående av falukorv och mackisar, möjligtvis en lite grönsak om jag har tur. Imorgon ska jag och Magnus ut och titta på lite områden som natursnokarna har letat upp och tydligen ska en natursnok följa med och granska oss... Läskigt... Jaja, det ska nog gå bra, tänkte muta honom med bullar från lilla bageriet, det gillar nog natursnokar. Hemåt var det. Fortsättning följer!

Skåne

Publicerad 2008-09-18 11:19:49 i Babbel,

behandlar mig väl. Inget regn än så länge och den skånska snålblåsten har minimerat sina framträdanden. Detta har jag hitintills utfört:

- Trevlig helg i Örebro, kommer mer om det senare när bilder har laddats över till dator
- Klippning hos världens bästa Lulle
- Snicksnack, lunch och affärstittande med världens bästa Helena
- Hustomtande hos mor och far
- En tur på stan till, denna gång med Klara för inhandlande av födelsedagspresent till största systerdottern som fyller år snart
- Målning av samma systerdotters rum inleddes igår kväll, fortsätter ikväll

Sen får jag ta tillfället i akt att klaga på Malmös caféers bristande utbud av ägg- och nötfria kakor. Lilla Klara fick ta en glass istället, men det verkar inte vara fy skam det heller.


Fikastund på Folk å Rock.

Nu ska gräsmattan röjas, funderar på om machete eller lie är det bästa vapnet.

Husmodern slår till igen

Publicerad 2008-09-06 15:17:45 i Babbel,Blåbär och svarta vinbär, en icke-tänkbar kombo enligt kokboken, men jag tror dock att det blir bra. Sådetså.

Och i frysen ser det ut så här:Fast det får bli en annan dag. Det mesta ska exporteras till Skåne och omvandlas till mammas lingonsylt, men lite blir nog över till en liten vargtass...

Så seg

Publicerad 2008-09-05 21:06:04 i Babbel,

jag är på att blogga. Men det händer helt enkelt inget kul. Har äntligen fått tillbaka min bil som numera går under namnet folkracebilen efter den fina utbankningen av bucklorna. Bildbevis kommer så småningom. Jag har som resultat av sommarens biläventyr blivit bilhypokondriker, misstänker konstant att det är något fel på bilen, för närvarande är syndromet pyspunka. Men det är verkligen pyspunka, däcket håller luft några dagar, sen är det ganska platt. Men jag är för lat för att fixa det, men det kommer. Ska ju åka hemåt i tio dagar nästnästa vecka, då lär väl luften hinna gå ur helt, så då får jag testa musklerna när jag ska sätta på reservdäcket.

Annars är det mest jobb, jobb och jobb. Sen slapperi i Ume på helgerna. Imorrn gäller bus med Anngelica, får väl se vad det resulterar i. Och nästa helg är det Örebro för hela slanten! Tjihooo!!!

Om

Min profilbild

dannie

En skånsk tös i Norrland, jobbar med skog men gillar bäst att vara med bästa sambon och finaste dottern!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela