dannie

Sådetså.

Jet lag...

Publicerad 2009-01-11 14:06:26 i Babbel,

Den äter mig levande. När jag inte jobbar så sover jag. Och sen ska jag skriva en liten grej till ett jobb jag har sökt, så det blir inte så mycket tid till bloggande. Men när jag har skrivit min grej, eller ledsnat på den så kommer det bilder och berättelser från paradiset! Pussar och kramar!

Kommentarer

Postat av: Jessica

Publicerad 2009-01-11 22:47:11

Stackars liten! Vi har haft jattefint vader sen du akte..skumt va? Men idag ar det regnigt. Saklart ska det bli likadant imorron nar jag antligen ar ledig. Men det ljuspunkten i regnmorkret ar ju att jag far tillfalle att anvanda mina fina gummistovlar! Kan du inte komma tillbaka? Maestro ar sa ensam pa dagarna nar jag jobbar. Fast han har ju sin flickvan Billy haha!

Postat av: Jessica

Publicerad 2009-01-11 23:57:44

Men aaahhh! Jag lamnade ju precis en lang kommentar! puts vack! Hursomhelst, stackars liten som ar jetlaggad! Kan du inte bara komma tillbaka. Maestro ar sa ensam om dagarna! Men han har ju sin flickvan Billy haha! Det har varit jattefint vader sen du akte, skumt va? Men idag ar det regn och det ska tydligen bli aska ikvall... Typiskt nar man antligen ar ledig imorrn. Men jag far iallafall tillfalle att anvanda mina nya fina gummistovlar!

Puss o kram o blogga mera!

Postat av: Jessica o nu ar jag arg

Publicerad 2009-01-12 00:02:07

Sa nu hamnade anda bada kommentarerna har.. Jaja! Skam den som ger sig eller?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dannie

En skånsk tös i Norrland, jobbar med skog men gillar bäst att vara med bästa sambon och finaste dottern!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela