dannie

Sådetså.

Lite bilder

Publicerad 2008-08-01 13:50:44 i Babbel,


Klara fyller år och firas med skattjakt. Elsa ser lagom road ut.


Ett paket upphittat


Åskådare på första parkett


Paketöppning med systrarna som åskådare. Astrid är dock mest intresserad av morfar. Alldeles för många paket som vanligt.


Tårtkonsumering, tårtmästaren hade varit framme igen.


Strandhäng med mamma. Blåsigt minst sagt. Dagen resulterade i stekta baklår. Ett kort dopp genomfördes, men det var iskallt, skulle kunna tro man badade i Bottenviken.


Träddiskusstion med mormors granne. Mormor med bananväskan. Snygg hållning på huvudrollsinnehavaren! Grannen hade två tjusiga valnötsträd som den nyblivna jägmästaren var tvungen att inspektera.


Stor och liten på barndomens badbrygga. Kommer fortfarande ihåg hur läskigt det var att gå över bryggan eftersom det var så stora mellanrum mellan brädorna. Trodde att jag skulle trilla igenom och drunkna i det tre decimeter djupa vattnet. Dagen bjöd inte på nått bad dock, verkar ha blivit badkruka på sistonde.


Jobba lite som nanny åt Astro-kid några dagar. Det var lite kallt i vattnet, så det blev ett kort dopp.


Tjusig hatt på bäby. Bäby gillade dock inte modet, därav den fasthållande handen.


Lite kultur i Folkets Park. Som uppvärmning (eller tidsfördriv kanske?) uppträdde denna stjärna, mimandes och dansandes till inte mindre än tre (eller var det fyra) Michael Jackson-låtar. Andréa diggade hårt!


Ett litet besök i Malmös skyskrapa hanns också med. Lite läskigt bara att stå nära fönstret, kanske på grund av den stora spricka som fanns i ett av fönsterna.

Kommentarer

Postat av: Andréa

Publicerad 2008-08-01 15:47:35

hahaha.... Michael va bäst!!! haha

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

dannie

En skånsk tös i Norrland, jobbar med skog men gillar bäst att vara med bästa sambon och finaste dottern!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela